Eroi

Eroi

duminică, 5 februarie 2017

în Apărarea Istoriei Și Literaturii Românești

Este dificil să influenţezi ceva printr-o petiţie, cum a demonstrat episodul celor 3 milioane de români care au semnat petiția pentru familie. Voinţa a trei milioane de oameni a fost ignorată fără vreun efect tangibil(deocamdată) ca urmare a demersului democratic pe care aceștia l-au făcut. În ciuda acestui fapt, percepţia publică a fost zdruncinată.




Efectul asupra percepţiei nu poate fi negat. Rolul real al petiţiilor este acela de a da un semnal public, generând valuri de reacţie cu cât ajung în atenţia mai multor persoane.


Aşadar oricât de inutil ar părea demersul democratic petiţionar, el poate fi valorificat spre a ridica gradul de conştientizare a oamenilor cu privire la o anumită problemă.

Ca urmare la articolul precedent, a apărut o petiţie pentru apărarea istoriei şi literaturii româneşti, o reacţie publică împotriva măsurii de schimbare a programei școlare iniţiată de Ministerul Educaţiei.


Petiția este disponibilă aici. 





Susţinem acest demers pentru că susţinem stârpirea dictaturii corectitudinii politice, care a devastat occidentul şi doreşte să prindă rădăcini şi la noi în România.

S. Ciumetti


2 comentarii:

  1. Ma intreb cine este in spatele acestei decizii de a interzice nationalismul in scoli

    RăspundețiȘtergere
  2. Traiasca Romania Mare in Vechile Hotare!
    Nu trebuie sa lasam tineretul romanesc sa fie infectat cu propaganda marxista din occident, ca astfel de ducem de rapa.

    RăspundețiȘtergere