Eroi

Eroi

vineri, 3 februarie 2017

Pe Ascuns, Ca Hoții

 În aceste zile în care protestele monopolizează atenţia publică, Ministerul Educaţiei lui Pavel Năstase a lansat un proiect de programa şcolară prin care doreşte să elimine naţionalismul din mintea elevilor de gimnaziu.


Se urmăreşte îndoctrinarea tinerilor cu mulţi-culturalism şi "empatie interculturală" pentru a produce o generaţie similară cu cea din ţări occidentale care acum suferă de pe urmă invaziei migranţilor.

Urmăriţi reportajul şi trageţi propriile concluzii. Click aici pentru varianta full-screen.



Această măsură iresponsabilă va obţine un rezultat opus fața de cel intenţionat. Elevii predispuşi spre rebeliune vor vedea noua programă ca un atac la adresa identităţii lor, radicalizandu-se împotriva oricărei măsuri de acest gen.

S. Ciumetti

4 comentarii:

  1. Niste hoti si escroci

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa au facut mereu, Romania o tara bogata, plina de hoti si escroci ce tajnesc dupa bogatiile ei, nu dupa bunastarea poporului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ce comunisti sunteti.
    Cica "empatie interculturala". E ceva normal sa inveti copiii ca exista si alte culturi le langa cea din care faci parte si ca toti au aceleasi drepturi si egalitati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa era pana acum, ceva normal sa inveti despre alte popoare. Dar este ceva anormal sa creezi "mecanisme intelectuale" (adica gimnastica mentala) pentru "prevenirea oricarei forme de nationalism". Asta e ceva foarte grav.

      Ștergere