Eroi

Eroi

luni, 23 ianuarie 2017

Iluzia Democraţiei




Dicotomia PSD-PNL(şi anexele lor) este menită să ne ţină ocupaţi şi distrasi de la problemele reale cu care se confruntă Neamului Românesc, probleme generate de către defectele și efectele pseudo-democraţiei din ultimii 27 de ani.

Căderea în plasa acestei dicotomii naşte conflicte în care ne acuzăm reciproc că suntem "Postaci PSD-işti" sau "Agenţi PNL-işti". O societate divizată este uşor de subminat.

Un exemplu evident al deziluziilor legate de aparenta diferenţă şi opoziţie dintre partide este cazul legii 217/2015.

Această lege a fost concepută de către Institutul (neo-bolşevic) Pentru Studierea Holocaustului în România Elie Wiesel, care este o instituţie guvernamentală finanţată din bani publici. Preşedintele acestui institut a făcut propagandă comunistă în timpul lui Ceauşescu.

 „Aţi spus că nu v-aţi propus să rezolvaţi şi crimele regimului comunist. De ce? Trăiţi în România, sunteţi cetăţean român, institutul e plătit din banii Guvernului. Nu înţelegeţi suferinţa prin care a trecut poporul român, la fel ca şi cel evreu. Nu reacţionaţi la ce s-a întâmplat cu poporul român, deşi trăiţi în România” a spus Lucia Hossu Longin, realizator „Memorialul Durerii”.


Eu nu sunt conaţional cu dumneavoastră, reprezint o instituţie publică şi sunt cetăţean al României. Despre etnia mea nimeni nu poate şti, atât timp cât nu mă exprim public. Această lege nu a fost făcută de Institutul Elie Wisel” a răspuns Alexandru Florian.


Legea a fost iniţiată de către PNL prin Crin Antonescu şi câţiva liberali "de seamă". Legea a fost votată aproape în unanimitate (nu am găsit o lista exactă) de către camerele decizionale.





Aceste dovezi indică existența unei colaborări între actorii politici importanţi. De multe ori, cu câteva excepţii, ei doar mimează o opoziţie publică. Este actorie în spiritul pâinii şi circului cu scopul de a ne capta atenția si a o dirija catre spectacolul politic în timp ce în spatele cortinei se votează legi ce ne dezavantajează.

Concluzia pe care o tragem este că mizeria domneşte în instituţiile statului Român. De sus, de la conducerea României, ba chiar de la conducerea Uniunii Europene, mizeria se revarsă în valuri, riscând să acopere societatea civilă cu un strat gros de glod care blochează perspective şi astupă  vocile sub cenzura dictaturii corectitudinii politice.



Prin aparatul de propagandă al mass-mediei, însăşi gândirea critică şi personală este înnăbuşită. O astfel de societate duhneşte a comoditate, incapabilă de iniţiativă sau rezistenţă.


În mlaştina inecăcioasă a democrației, reacţionarii sunt singurii cu simţ al mirosului.




S. Ciumetti



Addendum: În zilele astea tumultoase, tot mai mulţi oameni doresc să participe la trezirea conştiinţei naţionale. Îi mulţumesc lui Deceneu pentru acest video scurt, dar sugestiv.




Un comentariu: